Aromaterápia

Aromaterápiás konzultáció 60’

Úgy érzed, semmi sem az igazi? Nem találod az egyensúlyt, nehezen ébredsz, egész nap nyomott vagy, este pedig alig tudsz elaludni? Túl sokat stresszelsz, szorongsz, vagy állandóan felsőlégúti megbetegedésekkel küzdesz?

Ideje szembenézned a testi, szellemi és lelki egyensúlytalanságokkal!

A hatvanperces aromaterápiás konzultáció keretében nemcsak feltárjuk a fennálló problémákat és panaszokat, hanem személyre szabott, komplex megoldásokat is keresünk rájuk. Tegyél testi-lelki egyensúlyod helyreállításáért egyedi olajokkal, olajkeverékekkel és gyógynövényes összeállításokkal a Fenntartható Egészség szalonban!

Ne csak túléld a mindennapokat, éld is meg őket! 

Az aromaterápia olyan holisztikus gyógymód, mely illóolajok és növényi olajok segítségével állítja helyre a test, a szellem és a lélek egyensúlyát.

Panarom Aromaterapeuta Intézet okleveles aromaterapeutájaként segítek neked, hogy a mindennapok nehézségeit és a testi tüneteket egyaránt képes legyél gyógyszerek nélkül, a természet valódi erejével megérteni és legyőzni.

Vásárolj Panarom termékeket a konzultációt követően helyben, 10% kedvezménnyel! Ha illóolajat, gyógynövényes olajat vagy diffúzort szeretnél vásárolni, szalonomban készletről megteheted!

Az aktuális raktárkészletről kérlek érdeklődj a +36 20 327 4819 telefonszámon, vagy a kapcsolat@fellererika.hu e-mail-címen.

(Amennyiben a kívánt termék helyben nem áll rendelkezésre, úgy rövid határidős szállítással örömmel megrendelem neked.)