Táplálkozási tanácsadás

Holisztikus táplálkozási tanácsadás

Hiszek abban, hogy az egészség teljes értékű táplálkozással, megfelelő mozgással és mentális jóléttel fenntartható. Tapasztalom, a hagyományos orvoslást kiegészítő természetes gyógymódokkal és az életvitelünk helyes mederbe terelésével szervezetünk öngyógyító folyamatai működésbe lépnek.

Tudásomat minden esetben személyre szabott módon állítom egészséged szolgálatába, és közösen

 • kijelöljük az utat, melyen haladva szervezetedet tehermentesítheted a számára káros anyagok leépítésével;
 • meghatározzuk a táplálkozási és hormontípusodat;
 • figyelembe vesszük egyéni érzékenységeidet, vércsoportodat és hormonális érintettségedet is.

Olyan funkcionális táplálkozási protokollokat javaslok neked, melyek figyelembe veszik életritmusodat és szokásaidat, ugyanakkor segítenek neked elérni azt az egyensúlyi állapotot, amire vágysz.

Tegyünk együtt az egészségedért!

Csomagok

LABOR Csomag 60–90’

Szerezd meg a sikeres életmódváltásodhoz szükséges alapismereteket, és tudd meg, mit üzen a tested!

A 60–90 perces tanácsadást megelőzően megismerem személyes (kór)történetedet, és kielemzem laboreredményeidet, illetve 7 napos táplálkozási naplódat. Ezt követően kerül sor a konzultációra, mely után receptötletekkel, tanácsokkal és sok-sok tudással látlak el. Válts életmódot, és mondj igent egy teljesebb, egészséges életre!

Bejelentkezem

Ismerd meg a csomag felépítését, és tudd meg, mit kell tenned az egészségedért!

 1. lépés: Laborvizsgálatok

Annak érdekében, hogy tudjuk, mi történik a testedben, a tanácsadást megelőzően vérvétel és nőgyógyászati vizsgálat, valamint ultrahangos vizsgálat javasolt. (Ismert pajzsmirigybetegség, kardiológiai vagy más belgyógyászati kórkép esetén az érintett területek kontrollja is szükséges.)

A három hónapnál nem régebbi leletek segítenek megérteni aktuális állapotodat, és a laborok funkcionális elemzését követően megkereshetjük a táplálkozással kapcsolatos összefüggéseket.

 1. lépés: Anamnézis

Részletes anamnézis-kérdőívet küldök számodra, melyet otthonodban kell kitöltened. A kapott válaszokból kirajzolódik a napi rutinod, megismerem kórtörténetedet és életritmusodat, szokásaidat is.

 1. lépés: 7 napos táplálkozási napló készítése

Ehhez egyszerűen annyi a dolgod, hogy mindent pontosan úgy csinálsz, mint eddig. Csupán azt kell feljegyezned, hogy miből, mikor és mennyit fogyasztottál. Az így elkészült naplót részeletesen kielemzem, tapasztalataimat és javaslataimat pedig megosztom majd veled.

 1. lépés: Találkozás

60–90 perces személyes vagy online (telefon, Skype vagy Messenger) konzultáció, melynek során feltárjuk egészségügyi problémáid legvalószínűbb okait, és közös munkával megfelelő mederbe tereljük az életed.

Ez alkalommal felteheted kérdéseidet, tisztázzuk a félreértéseket, és napi ritmusodhoz, hormon- és anyagcseretípusodhoz igazítjuk a javallatokat.

 1. lépés: E-mail-kontroll

A találkozónkat követő 3–4. héten e-mailben egyeztetünk arról, hogyan haladsz az életmódváltásban, milyen nehézségeid vannak, illetve miben van szükséged további támogatásra.

Az e-mailes konzultáció során legfeljebb öt rövid kérdés megvitatására van lehetőség. Amennyiben kérdéseid összetettebbek, vagy a bizonytalanságok tisztázására több időre van szükséged, válaszd az egyéni konzultációt!

A Labor csomag segítségével képessé válsz arra, hogy megértsd tested működését, felismerd a problémás területeket, és testi-lelki szükségleteidet figyelembe véve megváltoztasd az életed. Vágjunk bele!

Bejelentkezem

Egyéni konzultáció 60-90’

Az egyeztetés során

 • megnézem és kiértékelem legfrissebb laborleleteidet (ha vannak);
 • ellenőrzöm táplálkozási naplódat, és szükség esetén további tanácsokkal látlak el;
 • válaszolok felmerülő kérdéseidre, és javaslatokat teszek táplálékkiegészítőkre, esetleges problémáid megoldására és
 • az elhangzottakról rövid összefoglalót küldök e-maiben.

A Labor és Fenntartható Étrend Csomagokhoz képes az a különbség, hogy az egyéni konzultáció recept ajánlásokat nem tartalmaz!

(Amennyiben később  mégis úgy döntenél, hogy étrendi csomagot szeretnél – akkor az étrendi csomag árából levonom a konzultációs díjat.)

Az egyéni konzultációt követően biztos lehetsz majd abban, hogy jó úton jársz, és tudni fogod, merre menj tovább. Szavazz nekem bizalmat, és társad leszek a céljaid elérésében!

Bejelentkezem

S. O. S. HELP konzultáció 30’

Vérvételen voltál, és csillagokkal, mínuszokkal tele a papír, de még hetek telnek el, mire újra találkozol az orvosoddal? Elhatalmasodott rajtad vagy gyermekeden valamely akut probléma (megfázás, felfázás, székrekedés, hasmenés, nátha stb.), és szeretnél mielőbb hatékony és természetes megoldásra találni?

A harmincperces S. O. S. HELP online konzultáció segít, hogy tudd, mi történik veled (vagy veletek), és megfelelőképpen tudj reagálni a helyzet hozta nehézségekre.

Bejelentkezem

A konzultáció segítséget nyújt

 • funkcionális laborlelet értelmezéshez a véreredmények alapján;
 • étrendi változtatásokhoz és étrendkiegészítők választásához;
 • az aggodalmak és félelmek tisztázásában.

A megbeszélésünket követően tudni fogod, hogy szükséged van-e azonnali orvosi segítségre, vagy megvárhatod-e a rendelési időt, és el tudod majd dönteni azt is, hogy a házi patika legjavára, vagy gyógyszertári készítményekre van-e szükséged a helyzet felszámolásához.

Félelmek helyett értsd meg, mi történik veled!

Bejelentkezés

Fenntartható ÉTREND Csomag

Lelkedben fiatal vagy, de a tested mintha nem értene egyet veled? Rajtad maradt néhány nemkívánatos kiló, örökké fáradt vagy, hullik a hajad, vagy a bőröd változott meg igazán? Derítsd ki a háttérben húzódó okokat, és ragyogj újra legteljesebb, legegészségesebb szépségedben!

Válaszd a Fenntartható Étrend csomagot, melynek segítségével újra energikusnak, egészségesnek érezheted magad a mindennapokban!

Bejelentkezem

 1. lépés: Laborvizsgálatok

Annak érdekében, hogy tudjuk, mi történik a testedben, a tanácsadást megelőzően vérvétel és nőgyógyászati vizsgálat, valamint ultrahangos vizsgálat javasolt. (Ismert pajzsmirigybetegség, kardiológiai vagy más belgyógyászati kórkép esetén az érintett területek kontrollja is szükséges.)

A három hónapnál nem régebbi leletek segítenek megérteni aktuális állapotodat, és a laborok funkcionális elemzését követően megkereshetjük a táplálkozással kapcsolatos összefüggéseket.

 1. lépés: Anamnézis

Részletes anamnézis-kérdőívet küldök számodra, melyet otthonodban kell kitöltened. A kapott válaszokból kirajzolódik majd napi rutinod, megismerem kórtörténetedet és életritmusodat, szokásaidat is.

 1. lépés: 7 napos táplálkozási napló készítése

Ehhez semmin nem kell változtatnod! Egyszerűen annyi a dolgod, hogy mindent pontosan úgy csinálsz, mint eddig, és feljegyzed, hogy miből, mikor és mennyit fogyasztottál. Az így elkészült naplót részeletesen elemzem, tapasztalataimat és javaslataimat pedig megosztom majd veled.

 1. lépés: Találkozás

A 90 perces személyes vagy online (telefon, Skype vagy Messenger) konzultáció, melynek során feltárjuk egészségügyi problémáid legvalószínűbb okait, és közös munkával megfelelő mederbe tereljük az életed.

Ez alkalommal felteheted kérdéseidet, tisztázzuk a félreértéseket, és napi ritmusodhoz, hormon- és anyagcseretípusodhoz igazítjuk a javallatokat.

 1. lépés: Az akcióterv
  A találkozást követően – legkésőbb a megbeszélést követő 7. munkanapon – e-mailben küldöm el részedre a teljes akciótervet, melynek segítségével apró lépésenként változtathatod majd meg az életed.

Az akcióterv tartalma:

 • személyre szabott étrendi javaslatok. Ne éhezz, tanulj!
 • betartandó alapszabályok, funkcionális protokoll és általános tudnivalók. Komplex és rendszerezett tudás, melynek segítségével elkerülheted a félreértéseket, és pontosan tudni fogod, mi az, ami neked való.
 • receptleírások. Egyéni szükségleteidhez válogatott finom falatok leírása lépésről lépésre. Az ízek talán változnak, de az élmény örök!
 • bevásárlólisták a javasolt élelmiszerekkel.
 • személyre szabott életmódterv, étrend-kiegészítő- és aromaterápiás javaslatokkal. Részletes tervvel a sikerért!
 1. lépés: Második konzultáció

Az első találkozás időpontjától számított két hónapon belül bármikor igénybe vehető második 90 perces konzultáció segít neked tisztázni a félreértéseket, támogat az esetleges elakadások feloldásában, és lehetővé teszi, hogy legyőzd nehézségeidet. Azért dolgozunk majd, hogy ne maradjon benned se kétely, se kérdés.

Ha biztos vagy a dolgodban, eléred a célt, amit kitűztél magad elé!

Bejelentkezés

EXTRA AJÁNDÉK! A Fenntartható ÉTREND csomagot választók számára a legfeljebb kéthónapos együttműködés alatt két alkalommal ingyenes e-mailes konzultációt adok ajándékba!

Ennek keretében levélben egyeztetünk arról, hogyan haladsz az életmódváltásban, milyen nehézségeid vannak, illetve miben van szükséged további támogatásra.

Az e-mailes konzultáció során legfeljebb öt rövid kérdés megvitatására van lehetőség. Amennyiben kérdéseid összetettetek, vagy a bizonytalanságok tisztázására több időre van szükséged, válaszd az egyéni konzultációt!

Bejelentkezés