Gyakori kérdések

Hogyan döntsem el, milyen csomagra van szükségem?

A csomagok kiválasztása előtt azt kell végiggondolnod, hogy kisebb segítségre, vagy nagyobb, életmódváltást támogató tudásra van szükséged. Ha úgy érzed, „csak” gyorstöltésre vagy egy kis kényeztetésre vágysz, válaszd aromaterápiás konzultációmat, masszázsaimat, vagy Access Barsés Érzelmi Felszabadítás Technika foglalkozásaimat!

Ha úgy érzed, ideje a teljes változásnak, a Fenntartható ÉLETMÓD vagy a LABOR csomag a megfelelő választás számodra.

Hogyan juthatok hozzá a megvásárolt csomagomhoz?

Ismerd meg szolgáltatásaimat, majd válaszd ki a számodra megfelelő csomagot! Miután a kosaradba helyezted a kiválasztott szolgáltatás(oka)t, e-mailben kapod meg az átutaláshoz szükséges adatokat.

Ezután nincs más dolgod, mint átutalni a szükséges összeget. Kérlek, a számlázási adatokat minden esetben tüntesd fel a megjegyzés mezőben! (Különösen, ha nem a saját bankszámlaszámodról végzed el az utalást.)

Mi történik, miután elutaltam a szolgáltatás díját?

A csomag kiválasztása, majd a szolgáltatási díj elutalását követően, a fizetés jóváírásával egyidőben megérkezik hozzád az anamnézis felállításához szükséges kérdőív, illetve a kitöltendő kérdéscsomag.

Kérlek, hogy ezeket minden esetben részletesen töltsd ki, és a beérkezésüket követő 72 órán belül küldd el részemre e-mailben a kapcsolat@fellererika.hu e-mail-címre.

Ezután weboldalam BEJELENTKEZÉS menüpontjában kell időpontot választanod. Az általad megjelölt időpontban kerül sor a konzultációra, majd megkezdődik a közös munka.

Mi a teendőm, ha mégsem tudok megjelenni az előre megbeszélt konzultáción?

Mindannyiunk élete változik, anyák és nők vagyunk, így előfordulhatnak váratlan meglepetések. Az előre megbeszélt konzultáció, masszázs vagy más foglalkozás lemondására az alábbiak szerint van lehetőséged:

Online találkozó esetén a megbeszélést megelőző munkanapon 12:00 óráig díjmentesen mondahatod le az alkalmat. Ezt követően a lemondásra 50% kötbért számolok fel, melynek megfizetését követően tudsz bejelentkezni a következő alkalomra.

Személyes találkozó esetén a megbeszélést, masszázst, foglalkozást megelőzően, de legfeljebb 24 órával korábban van lehetőséged a lemondásra díjmentesen. Ezt követően a megbeszélés teljes díja számlázásra kerül, melynek megfizetését követően tudsz bejelentkezni újabb alkalomra.

Milyen leletekre vagy vizsgálatokra van szükség a táplálkozási konzultáció előtt?

A Fenntartható ÉLETMÓD és a LABOR csomagokban szereplő ajánlat részeként ideális esetben három hónapnál nem régebbi leletekre van szükség az alábbi területekről:

  • általános vérkép;
  • három- vagy ötpontos cukor- és inzulinterhelés;
  • pajzsmirigypanel;
  • női nemi hormonsor;
  • hasi és/vagy pajzsmirigy ultrahang;
  • ételintolerancia vizsgálatok.

Amennyiben már jártál dietetikusnál, vagy bármilyen szakorvosnál, kérlek, hogy a meglévő javaslatokat és a korábbi vizsgálatok során kapott ambulánslapok tartalmát online vagy offline tedd elérhetővé számomra.

Fontos! Nem biztos, hogy az összes vizsgálatra szükséged van! Attól függően, hogy milyen tüneteket tapasztalsz és milyen panaszokkal küzdesz, eltérő lehet a szükséges vizsgálatok köre. Ha bizonytalan vagy abban, neked pontosan mire van szükséged, írj nekem a kapcsolat@fellererika.hu-ra, és örömmel segítek a döntéshozásban.

Miben más a holisztikus konzultáció, mint egy dietetikai tanácsadás?

Az általam alkalmazott módszer holisztikus szemléletű, vagyis a jelenlegi tüneteidet, panaszaidat egy átfogó rendszerben vizsgálja a kialakulásuktól kezdve. Nemcsak azt nézzük meg, hogyan változtak a panaszaid, hanem azt is, milyen életesemények társulnak az egyes problémák felmerüléséhez. Nemcsak azt nézzük meg, mi történt, hanem arra is megpróbálunk fényt deríteni, hogy vajon miért.

A konzultációl során előfordulhat, hogy alternatív terápiás módszereket, stresszoldást (pl. kineziológia, családállítás, access conciousness, theta healing, biorezonancia stb.), vagy más nem hagyományos eljárást javaslok neked. A továbblépésről viszont te magad dönthetsz, abba semmilyen körülmények között nem szólok bele.

Holisztikusan szemléllek téged, és így keresem a betegségek okait, hogy a tested, szellemed és lelked egyensúlyba kerüljön, és újra teljes, egészséges életet élhess!

Miért van szükség a laborleletek értékelésére?

A táplálkozásunk szoros összefüggést mutat a laborleleteinkkel, így ezen összefüggések megállapításához szükséges a vérvételi eredmények alapos áttekintése. Fontos tudnod azonban, hogy a laborelemzés során nem történik diagnózis felállítása, nem bírálom felül a már meglévő szakorvosi véleményt, és soha nem javaslom a gyógyszeres terápia megváltoztatását sem, hiszen az minden esetben a kezelőorvos joga és felelőssége.

Mit jelent a funkcionálislaborlelet-értékelés?

A funkcionálislaborlelet-értékelés eltér a hagyományos kiértékeléstől, ugyanis a hagyományos „normál” értékeket felosztjuk további három kategóriára. Ennek segítségével pontosabban határozhatjuk meg az egyes eltéréseket, és bátrabban tehetünk javaslatokat az életmód megváltoztatására.

A felosztásnak köszönhetően létrejött három új kategóriában középen a valódi, normál tartomány található, amit funkcionális optimumnak nevezünk. Ebben a tartományban a szervezet valódi egyensúlyban van, a sejtek, szövetek, szervek, szervrendszerek optimálisan tudnak működni. Minden, ami ezen kívül esik – még akkor is, ha az a hagyományosan értelmezett laboratóriumi normál referenciatartományon belül van –, funkcionális eltérést mutat az adott területen.

Ha a funkcionálisan magas vagy alacsony tartományban vannak bizonyos laborparaméterek, akkor egyes területek működése nincs egyensúlyi állapotban a szervezetedben (pajzsmirigy-diszfunkciók, emésztési/felszívódási zavarok, paraziták a szervezetben stb.).

Hogyan foglalhatok időpontot?

Válaszd ki a kívánt csomagot vagy ellátást weboldalamon, majd a fizetést követően válassz időpontot a BEJELENTKEZÉS menüpontban.

Hogyan zajlik az online konzultáció?

A harminc-, hatvan- vagy kilencvenperces online konzultációra a foglalást visszaigazoló időpontban, az e-mailben megadott módon (telefonon, Messengeren vagy Skype-on) kamerás hívás keretében kerül sor.

 

Milyen hosszú egy konzultáció? Hogyan fizetem a díját?

A konzultáció időtartama a csomagokban meghatározott (30, 60 vagy 90 perc). Amennyiben a konzultáció meghaladja a csomagban foglalt időkeretet, a fennálló helyzetről tájékoztatlak, és döntésed függvényében folytatjuk a találkozót. A csomagban eredetileg foglaltaktól eltérő időtartamot a találkozást követően részarányosan kiszámlázom részedre.

A konzultáció alapdíját minden esetben előre, utalással kell fizetni, amelyről egy munkanapon belül számlát állítok ki, melyet e-mailben bocsátok rendelkezésedre.

Mikor kérhetek kontrollkonzultációt?

Kontrollkonzultációim kizárólag azoknak érhetők el, akik korábban már valamelyik csomag részeként igénybe vették szolgáltatásaimat. Ezek az alkalmak a visszatérők számára kínálnak lehetőségeket (további protokollok beállítása, egyéb kérdések átbeszélése stb.).

Kérlek, ha még nem találkoztunk, válaszd S. O. S. HELP, Fenntartható ÉTREND és LABOR csomagjaimat!

Helyettesíthetik-e a Fenntartható Egészség szalonban igénybe vett szolgáltatások a szakorvosi vizitet vagy konzultációt?

Nem. Az általam javasolt bármely változtatás, étrend-kiegészítő vagy alternatív gyógymód nem helyettesítheti a szakorvosi vizsgálatokat. A weboldalon közzétett információk és anyagok kizárólag tájékoztató jellegűek. Az itt közölt információkat mindenki a saját felelősségére használja, a szerző semmilyen felelősséget nem vállal a csomagok tartalmának félreértelmezéséért vagy téves alkalmazásáért.

Az ajánlások és programok nem tartoznak a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá, nem célirányosak, és nem szervezett kompetenciakialakításra és -fejlesztésre irányulnak, nem szervezetten megvalósuló oktatás és képzés kategóriába tartoznak.

A szolgáltatások megrendelésével a megrendelő tudomásul veszi és elfogadja a fentieket.