Hogyan válts életmódot és felejtsd el a mérleget még akkor is, ha korábban minden kísérleted sikertelen volt?

Dátum: 2023.10.24 18:00 óra

Jelentkezz a 2023.10.24-én érkező, élő, teljesen ingyenes webinárra, és tudd meg, hogyan tudsz úgy életmódot váltani, hogy elfelejtheted a mérleget és az eddigi sikertelen próbálkozásokat!

Amiről szó lesz:

🗸 Hogyan hozd egyensúlyba a hormonjaidat még akkor is, ha már mindent kipróbáltál?

🗸 4 tévhit az életmódváltásról, ami lehet, hogy Téged is gátol. Kiderítjük, melyek ezek és hogyan kerüld el őket!

🗸 Igaz az, amit hallottál az életmódváltással kapcsolatban? Eloszlatjuk a leggyakoribb mítoszokat!

🗸 Hogyan válts életmódot anélkül, hogy az egész napodat konyhában töltenéd, vagy a mérleggel hadakoznál? Igen, lehetséges!

🌟 És egy különleges felfedezés! Hogyan függ a tested belső működése, a súlyod és az életmódot érintő döntéseid? Egy olyan titkot osztunk meg, amitől talán minden addigi nézőpontod megváltozik! 🔍💡

Légy részese ennek az interaktív webinárnak, ahol nem csak a leggyakoribb kérdésekre kapod meg a válaszokat, de olyan praktikus útmutatót is kapsz, amelyet azonnal hasznosíthatsz!

 

A webinárig hátralévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A webinár után kérdezési lehetőség!

Ha közben felmerült benned pár kérdés, amire a webinár esetleg nem adott választ, bátran kérdezd meg tőlem a webinár után!

Ne hagyd ki ezt az esélyt! Szerezz magadnak egy olyan eszköztárat, amivel a sikeres életmódváltás nem lesz többé csupán egy távoli álom!

Ki az a Feller Erika és miért bízz meg benne?

Feller Erika holisztikus táplálkozási tanácsadó, aromaterapeuta, masszőr, Access Bars® és Body ® kezelő vagyok. Eredeti végzettségem szerint orvosdiagnosztikai laboratóriumi analitikus és egészségügyi minőségbiztosító.

Feleség, 2 gyermekes édesanya, állatbarát és tanulni nagyon szerető nő vagyok.

Holisztikus táplálkozási tanácsadóként és labordiagnosztikai szakemberként örömmel segítek neked, hogy édesanyaként és aktívan dolgozó nőként hatékonyan tartsd szem előtt saját egészségedet.

Támogatlak, hogy képes legyél időt szánni önmagadra, és energikus nőként mutass példát gyermekeidnek és nőtársaidnak egyaránt. Szeretettel várlak az ingyenes webináron!